ONLINE MARKETING TERMEN


Als je een effectieve online marketing campagne wilt is het als eerst belangrijk om een goede online marketing strategie te bedenken. 

De eerste stap is dus om een goede, duidelijke en werkende strategie te bedenken en deze stap voor stap uit te werken. Zonder een goede planning ben je nergens, dus besteed hier echt je tijd aan. Als je verder leest ga ik je meer vertellen over online marketing, en geef ik je misschien ook nog een hele goede tip.

Dus kort samengevat: online marketing is een term, en met online marketing hebben we verschillende activiteiten denk bijvoorbeeld aan social media, influencer marketing, SEO, SEA en nog heel veel andere online marketing tactieken. 

  • Bij social media wordt er dus vooral geadverteerd op platformen zoals: Instagram, Facebook en tegenwoordig ook TikTok. 
  • Influencermarketing wordt gebruikt om een persoonlijk gezicht te verbinden aan een merk, dit helpt bij de betrouwbaarheid.
  • SEO betekend zoekmachine optimalisatie, dit gebruik je wanneer je hoger in de zoekresultaten wilt komen
  • De definitie van SEA is zoekmachine adverteren, zo kan je bovenaan de zoekresultaten komen, door middel van een betaalde advertentie. 

Online marketing bureaus kunne. Jou helpen bij deze strategieën, een online marketing bureau dat ik kan aanraden is Online Infinity, uit Rotterdam. Dit is een online marketing bureau waar ik hele goede ervaringen mee heb. 

online Infinity Bureau